4 Voorgevel Banner 220

Team

Alle teamleden

Jinke 1 300

Ik ben Jinke Scheeringa en sinds 2018 werkzaam als register podoloog. In januari 2021 ben ik begonnen met de overname van Podocentrum Huizen. Nu de overname helemaal rond is begint voor mij de mooie uitdaging om de cliënten van Podocentrum Huizen te voorzien van de beste voetzorg en fysiotherapie in Huizen.

Voorgaande aan mijn opleiding als register podoloog ben ik 10 jaar werkzaam geweest als fysiotherapeut in Amsterdam. Als fysiotherapeut viel het mij op dat er veel terugkerende klachten toe te schrijven zijn aan problemen of afwijkingen in de basis van het lichaam, namelijk de voet! Om ook deze klachten beter te kunnen behandelen heb ik mij gespecialiseerd in behandeling van de onderste extremiteiten.

In mijn behandeling zijn samenwerking met de client, om de hulpvraag zo goed mogelijk te doorgronden, voor mij erg belangrijk. Samen komen wij tot de best passende oplossing.

Bel voor Fysio en Podo, Jinke 06-86828264

Heidi 1 300

Uw Voeten in veilige handen. Ik ben Heidi Brouwer en werk sinds 2004 met veel plezier in het Podocentrum in Huizen. In de loop der jaren heb ik inmiddels veel ervaring opgedaan en heb een ruime cliënten kring opgebouwd. Aangezien ik zelf ook in deze buurt woon, weten veel mensen mij wel te vinden. Er is ruime parkeergelegenheid voor de deur en de bushalte is om de hoek. Een behandeling bij mij duurt gemiddeld een half uur. Voor cliënten die nog nooit geweest zijn wordt voor de behandeling samen gekeken wat er nodig is en wat de client wil. Een voetbehandeling bestaat uit een algemene verzorging van de nagels en de voeten, eventueel likdoorns verwijderen als nodig is, natuurlijk is het ook mogelijk om alleen een likdoorn te laten verwijderen. Ingroeiende teennagels is een veel voorkomend probleem, er is een behandeling mogelijk d.m.v. het plaatsen van een nagel beugel. Wratten behandeling aan de voeten behoort ook tot de mogelijkheid. Het maken van een kleine orthese of een nagel reparatie.

Even bellen voor een vraag of wat info is altijd goed, spreek de voicemail in en ik bel terug zodra ik in de gelegenheid ben.

Tot Ziens!!!

Bel voor Pedicure, Heidi 035-5244840

Noa 1 300

Ik ben Noa Ben-Itzhak, en ik ben sinds begin 2021 mijn eigen nagelstudio begonnen in het Podocentrum Huizen.

Ik heb mijn opleiding nagelstyliste afgerond in 2019 en begonnen aan huis. Nu kan ik in Podocentrum doorgroeien en mijn vakgebied uitbreiden.

Naast mijn werk als nagelstyliste doe ik de opleiding Retail Management en werk ik in Huizen voor Vivium.

Bel voor Nagelstyliste, Noa 06-47083340